She Raps 2024, prijave su otvorene!

She Raps je prvi međunarodni projekt posvećen profesionalizaciji i emancipaciji reperica

Baviš se Rapom i želiš razvijati svoju umjetničku karijeru? Doživjeti jedinstvenu avanturu u Evropi? Raditi s najboljim profesionalcima u Rap industriji?

Zahvaljujući projektu She Raps, dobit ćeš priliku sudjelovati u cjelovitom programu obuke, u radionicama, majstorskim tečajevima i sastancima s profesionalcima iz muzičke industrije specijaliziranim za Hip-Hop.

Također ćeš dobiti priliku biti dio međunarodne ekipe reperica, snimiti zajedničku stvar u Hrvatskoj i nastupiti tijekom europske turneje u Belgiji, Portugalu i Francuskoj.

 

Kalendar

Svibanja 2024 :

Pokretanje lokalnog natječaja

Lipanja 2024 :

Odabir finalista od strane lokalnih žirija profesionalaca u svakoj zemlji (10 umjetnika u Francuskoj i Belgiji, 10 umjetnika u Portugalu, 8 umjetnika u regiji Balkana).

Srpanj - Listopad 2024 :

Lokalna obuka za finaliste: vokalno i scensko podučavanje, satovi pisanja, profesionalna struktura, medijatizacija…

Listopada 2024 :

Proglašenje laureata koji će se pridružiti europskom programu: 3 umjetnika iz Francuske, 2 umjetnika iz Belgije, 3 umjetnika iz Portugala i 2 iz regije Balkana.

Veljače 2025 :

Creative session u Hrvatskoj za 10 laureata i snimanje kolektivne i višejezične pjesme

Lipnja 2025 :

Scenska rezidencija u Belgiji za 10 umjetnika

Srpanj - Rujan 2025 :

Europska turneja s 4 koncerta za 10 laureata: u Belgiji (u Reflektoru iu Les Ardentesu), u Portugalu i Francuskoj.

Le jury

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or [name of the granting authority]. Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them.